Goede relaties zijn van het allergrootste belang, ze maken ons gelukkig. Niemand wil dan ook problemen in de relatie, toch overkomt het ons bijna allemaal. De meeste problemen in relaties hebben te maken met verstoorde communicatie, vaste patronen, irreële overtuigingen en huizenhoge verwachtingen. Relatieproblemen gaan nooit over vuile sokken, te weinig seks, een kind dat niet luistert of een dominante baas. Dit zijn niet de oorzaken van de problemen, maar het gevolg. Het zijn de symptomen van een verstoring, niet de werkelijke reden van de moeilijkheden. Innerforce helpt je met die gevolgen, maar richt zich eerst op de oorzaak. Als je de oorzaak van het probleem herkent kun je doelgericht aan een oplossing werken.

 

Persoonlijkheidsanalyse en plan van aanpak
Innerforce heeft een persoonlijkheidsanalyse ontwikkeld die ongelofelijk effectief is in het naar boven halen van de werkelijke oorzaken van problemen. In het eerste gesprek wordt duidelijk waar de schoen echt wringt. Daarna kijken we naar de gevolgen hiervan voor jezelf en je omgeving en gaan we hiermee aan de slag middels een duidelijk plan van aanpak.

Wij helpen bij:
– echtparen en koppels met relatieproblemen
– problemen tussen ouders en kinderen, grootouders, vrienden, burenruzies
– conflicten op het werk
– mensen die problemen ervaren in de relatie met zichzelf

 

Mariska van der Klis is RET-therapeut, NLP master en gecertificeerd gedragstrainer. Mariska werkt met diverse coachingmethodes, afhankelijk van de cliënt en het probleem. Coaching vindt plaats in Baarn of op de locatie van de cliënt.